Bic 213

Beschrijving

De Bic 213 NEW wordt al ruim 40 jaar gebruikt in de watersport is voor ouders en grootouders een bekend gezicht op het water. Velen hebben hun eerste “stappen” als watersporter gemaakt in dit roeibootje.

Standaard geleverd met:

lifeline (grijplijn rondom de boot)

2 RVS roeidollen

2 kunststof roeidolhouders

2 roeispanen 160 cm

1 loosplug

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Geschikt voor: 1-2 personen

Lengte in cm: 213

Breedte in cm: 115

Max. vermogen: 2.5 pk

Aantal kleuren: 2

Gewicht in kg: 19

SKU
TB000106470
€ 439,00
 
 

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

De Bic 213 NEW is een compacte roeiboot geschikt voor het vervoer van 1 volwassen persoon of 2 kinderen. Dit roeibootje wordt veel gebruikt als speelobject voor kinderen in de vaarten en vijvers in de woonwijk. Daarnaast is de Bic 213 NEW geschikt als bijboot of hulpmiddel bij het schoonmaken of inspecteren van een schip of kade.

Het maximale draagvermogen is 170 kg. Het bootje wordt gebruiksklaar geleverd met RVS roeidollen en een set stevige roeispanen (aluminium koker met kunststof bladen en manchetten). Door de dubbelwandige constructie heeft de Bic 213 NEW een hoog drijfvermogen en toch is het licht van gewicht.

Onderdelen en accessoires

Het is mogelijk de Bic 213 NEW uit te rusten met een buitenboordmotor tot 2,5 pk. Hiervoor is een motorbeugel nodig die als optie te bestellen is. Om de boot gemakkelijk te verplaatsen is er een transportwiel als optie te bestellen. Dit transportwiel klemt u op het Bic 213 NEW roeibootje en daarmee is het door 1 persoon gemakkelijk op het land te verplaatsen.

Het is mogelijk losse onderdelen van de Bic 213 NEW te bestellen zoals de roeidollen, dolhouders, roeispanen en het loosstopje. U vindt deze onderdelen, opties en accessoires in onze webshop.

Materiaal

Deze dubbelwandige roeiboot is gemaakt van polyethyleen kunststof. Polyethyleen is een sterke kunststofsoort. Door de flexibiliteit van het materiaal is het bootje robuust en kan tegen een stootje. Ideaal als het bootje het hele jaar buiten ligt in weer en wind. Polyethyleen kunststof is lichter dan water en heeft daardoor een hoog drijfvermogen. Het is een uitstekende grondstof om boten van te maken.

Garantie

De Bic 213 NEW wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en constructiefouten van de romp. De accessoires zoals de roeispanen, roeidollen en het transportwiel kennen een fabrieksgarantie van 1 jaar bij normaal gebruik.

lifeline (grijplijn rondom de boot)

2 RVS roeidollen

2 kunststof roeidolhouders

2 roeispanen 160 cm

1 loosplug

Meer informatie
Merk Bic
Aantal personen 1-2 personen
Lengte in cm 213
Breedte in cm 115
Maximaal vermogen in pk Max. vermogen: 2.5 pk
Specificaties

Gewicht - 19 kg

Drijfvermogen - 190 kg

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bic 213
Uw waardering