Bic Boats

Bic Boats

Wereldwijd is Bic misschien wel een van de bekendste merken onder roei- en zeilboten, kano’s en kajaks. Zo is bijna iedereen wel eens bewust of onbewust de Sportyak serie tegen gekomen, een lijn van Bic Boats die al ruim 40 jaar mee gaat. In 2000 fuseerden Bic Sport & Tahe Outdoors tot TAHE en ... hiermee voegden ze een nieuw hoofdstuk toe aan de 40 jarige geschiedenis van BIC Boats.

Gebruikt om te vissen, als tender of gewoon voor de lol: de meeste modellen van Bic Boats zijn stabieler, duurzamer en lichter dan de klassieke rubberboten. Er zijn tot nu toe meer dan 100.000 BIC-boten vervaardigd en ze zijn een begrip in de botenwereld.

De roeiboten van Bic Boats zijn gemaakt van polyethyleen waardoor ze vrijwel onverwoestbaar zijn. De dubbele romp geeft extra veiligheid aan passagiers. In het uitzonderlijke geval dat de buitenromp lek dreigt te raken, dan nog heeft de binnenromp voldoende drijfvermogen om veilig thuis te komen.

Je hoeft je geen zorgen te maken als je besluit deze boten buiten óf op de kant achter te laten; UV stralen, dagelijks gebruik of weersinvloeden hebben geen enkele impact op dit materiaal. Ze zijn ook in zout water onaantastbaar. En heeft de BIC boot zijn werk gedaan, dan zijn de boten daarna volledig recyclebaar.

BIC boten staan ook bekend om het gemak waarmee deze bootjes verplaatst kunnen worden. Zo hebben de meeste BIC boten overal rondom de boot handige draagbeugels, waardoor je het bootje makkelijk kan vervoeren of te water kan laten. Daarnaast zijn er BIC boten die uitgebreid kunnen worden / geïntegreerd zijn met een rollenset, zodat je je nóg makkelijker over een ondergrond kan verplaatsen. Deze rollenset heeft overigens op geen enkele manier invloed op de prestaties van de boot.

Ben je geïnteresseerd in een BIC roeiboot, maar wil je ook graag een buitenboordmotor als aanvulling op je boot? Geen probleem: per roeiboot geven we jou op onze website aan wat de beste aanvullende opties zijn volgens onze specialisten.

Bic boten zijn ook ná de aankoop voordelig in onderhoud. De boten zijn duurzaam en praktisch onderhoudsvrij. Natuurlijk afgezien van het gebruikelijke periodieke onderhoud dat iedere boot verdient.

TIP: ook al het gewenste onderhoud van je aankoop kan 100% door Roeibootjes.nl plaats vinden, van boot tot buitenboordmotor.

Bekijk meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bic 213
  € 595,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 1-2 personen

  Lengte in cm: 213

  Breedte in cm: 115

  Max. vermogen: 2.5 pk

  Aantal kleuren: 2

  Gewicht in kg: 19

 2. Bic 245
  € 995,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 2-3 personen

  Lengte in cm: 245

  Breedte in cm: 120

  Max. vermogen : 3.5 pk

  Aantal kleuren: 2

  Gewicht in kg: 39

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren