Roeibootjes.nl is een onderdeel van Boot Akkrum B.V.

U kunt de roeibootjes en watersportartikelen van dinsdag t/m zaterdag bekijken in onze showroom en direct afnemen. Zo kunt u dezelfde dag al varen!

Artikelen

Roeibootjes.nl verkoopt roei- open- console- en rubberboten, elektromotoren en buitenboordmotoren en accessoires.

Betalingen

De betalingen worden verwerkt door onze online betaalservice Mollie.

Leveringen boten

In verpakking

Roeibootjes Bic 200, Fun Yak Sunny, Fun Yak Palourde, Fun Yak Boxer en Fun Yak Coralline en rubberboten in verpakking.

Na ontvangst van uw bestelling en betaling, nemen wij uw bestelling in behandeling. We verzenden uw binnen 3 á 4 werkdagen. Afleveringen bezorgen wij van maandag t/m vrijdag. Roeibootjes.nl neemt contact met u op om een aflevermoment met u te bespreken. Het vervoer van de kleine roeibootjes wordt uitbesteed aan onze transporteur.

Roeibootjes van meer dan 2.50 meter

Na ontvangst van uw bestelling en betaling nemen wij contact met u op voor het bespreken van het aflevermoment. Deze boten worden door Boot Akkrum B.V. Bij de klant bezorgd.

Afleveradres

Het afleveradres moet goed bereikbaar zijn voor een vrachtauto.

Leveringen watersportartikelen

Na ontvangst van uw bestelling en betaling zal deze binnen 24 uur naar u worden verstuurd. Als roeibootjes.nl u niet op tijd kan leveren (max. 8 dagen, tenzij anders is overeengekomen), dan ontvangt u uw betaling terug.

Vragen over bestellingen

Voor vragen en of opmerkingen over uw bestelling, kunt u ons van dinsdag t/m zaterdag bereiken op tel: (+31)(0)566-651383.

Maatwerk

Heeft u vragen over artikelen, dan kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij helpen u graag om uw bestelling met u in orde te maken. Roeibootjes.nl stuurt u daarna de factuur. Zodra de betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verstuurd.