Over ons

Roeibootjes.nl is in bijna 20 jaar uitgegroeid tot de grootste aanbieder van roeiboten, van klein tot groot in Nederland, België en Duitsland. De roeiboten van Roeibootjes.nl worden op veel fronten ingezet: als roeiboot voor de kinderen, als werkboot voor bijvoorbeeld gemeentes, brandweer of weg- en waterbouw, op vakantie parken, als visboot, enzovoort.

Ons grote aanbod van roeiboten, kleine buitenboordmotoren en toebehoren maakt een bezoek aan onze website en showroom beslist de moeite waard.

Roeibootjes.nl in onderdeel van Boot Akkrum B.V.

Voor jullie, van ons van Boot Akkrum - Bedankt voor uw bezoek aan onze nieuwe webshop!

Boot Akkrum is de importeur voor BeNeLux Duitsland van AB rubberboten, Vortex rubberboten, Terhi boten(ex D), Whaly boten, Fun Yak boten en Silver boten(ex D).

De jarenlange ervaring met de inkoop, verkoop en reparatie van deze boten maakt Boot Akkrum B.V. en dus Roeibootjes.nl tot een waardevolle partner voor vele watersporters.

We zijn voordurend de website Roeibootjes.nl aan het vernieuwen, zodat u door al onze kennis tot een goede keus begeleid kan worden. Daarnaast helpen onze adviseurs en technici u graag bij het maken van de juiste keuze. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 17:00 per telefoon of email bereikbaar.

In onze werkplaats verzorgen onze technici de installatie, reparatie en het onderhoud van alle open boten, buitenboordmotoren en boottrailers. Heeft u vragen over het gebruik of het onderhoud? Is uw situatie veranderd en wilt u hulp bij het vinden van de juiste oplossing om het artikel te kunnen blijven gebruiken?

Zijn uw wensen veranderd en wilt u uw bestaande boot, buitenboordmotor of boottrailer inruilen? Neem u ook dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Service en begeleiding staan hoog in het vaandel.


Neem contact op!

Bedankt voor uw bezoek aan onze nieuwe webshop!