Roeibootjes - onderdeel van Boot Akkrum. B.V

Boot Akkrum is de grootste aanbieder van nieuwe en gebruikte open boten met buitenboordmotor in Nederland, België en Duitsland. Ons grote aanbod van nieuwe en gebruikte boten, nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren, nieuwe en gebruikte boottrailers en watersportartikelen maakt een bezoek aan onze website en showroom de moeite waard.


Boot Akkrum is de importeur van AB rubberboten, Vortex rubberboten, Terhi boten, Whaly boten en Fun Yak boten. De jarenlange ervaring met de inkoop, verkoop en reparatie van deze boten maakt Boot Akkrum tot een waardevolle partner voor vele watersporters.


Onze adviseurs en technici helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een artikel. We begeleiden u bij een aankoop met duidelijke informatie en een heldere offerte. Bij de levering krijgt u een duidelijke uitleg hoe u het artikel het beste kunt gebruiken.


In onze werkplaats verzorgen onze technici de installatie, reparatie en het onderhoud van open boten, buitenboordmotoren en boottrailers. Ook helpen ze u bij het vinden van praktische oplossingen in het gebruik van uw boot, buitenboordmotor, boottrailer of ander watersportartikel.


Heeft u vragen over het gebruik of het onderhoud? Is uw situatie veranderd en wilt u hulp bij het vinden van de juiste oplossing om het artikel te kunnen blijven gebruiken? Zijn uw wensen veranderd en wilt u uw bestaande boot, buitenboordmotor of boottrailer inruilen? Neem u ook dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Service en begeleiding staan bij Boot Akkrum hoog in het vaandel. Boot Akkrum is “Zorgeloos varen voor iedereen!”


Voor jullie, van ons van Boot Akkrum - Bedankt voor uw bezoek aan onze nieuwe webshop!


Jan-Jetze van der Meulen | Boot Akkrum B.V.

Jan-Jetze van der Meulen

Boot Akkrum