FUN YAK Palourde

Beschrijving

De Fun Yak Palourde is een compacte roeiboot geschikt voor het vervoer van 1 volwassen persoon of 2 kinderen. Dit roeibootje wordt veel gebruikt als speelobject voor kinderen in de vaarten en vijvers in de woonwijk. Daarnaast is de Fun Yak Palourde geschikt als bijboot of hulpmiddel bij het schoonmaken of inspecteren van een schip of kade. 

Standaard geleverd met:

lifeline (grijplijn rondom de boot)

2 kunststof roeidollen

2 roeiriemen 140 cm

2 geïntegreerde transportwielen

1 loosplug

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Geschikt voor: 1-2 personen

Lengte in cm: 195

Breedte in cm: 100

Max. vermogen: N.V.T.

Aantal kleuren: 2

Gewicht in kg: 18

SKU
FUN YAK Palourde
€ 589,00

Een afdekzeil erbij en ook nog korting?

 
 

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

De Fun Yak Palourde is een compacte roeiboot geschikt voor het vervoer van 1 volwassen persoon of 2 kinderen. Dit roeibootje wordt veel gebruikt als speelobject kinderen in de vaarten en vijvers in de woonwijk. Daarnaast is de Fun Yak Palourde geschikt als bijboot of hulpmiddel bij het schoonmaken of inspecteren van een schip of kade.

Het maximale draagvermogen is 150 kg. Hierdoor kan de Fun Yak Palourde naast een persoon ook de nodige materialen vervoeren. Handig als u het bootje gebruikt als vervoermiddel naar een eiland of voor inzet bij onderhoudswerkzaamheden. Het bootjes wordt gebruiksklaar geleverd met stevige roeispanen (aluminium koker met kunststof bladen en manchetten). Door de dubbelwandige constructie heeft de Fun Yak Palourde een hoog drijfvermogen en toch is het licht van gewicht.

In de romp van het roeibootje zitten standaard 2 kunststof wielen ingebouwd. Hierdoor is de Fun Yak palourde gemakkelijk door 1 persoon te verplaatsen als het niet in het water ligt.

In de romp zit een loosgat waardoor het regenwater de boot kan verlaten als deze op het droge ligt. Dit gat moet tijdens het varen afgedicht worden met een loosplug. De loosplug wordt standaard meegeleverd.

Materiaal

Deze dubbelwandige roeiboot is gemaakt van gerecycled polyethyleen kunststof. Polyethyleen is een sterke en ook flexibele kunststofsoort. Door de flexibiliteit van het materiaal is het bootje robuust en kan tegen een stootje. Ideaal als het bootje het hele jaar buiten ligt in weer en wind. Mocht er zich een beschadiging voordoen dan zijn de roeiboten van Fun Yak goed te repareren. Polyethyleen kunststof is lichter dan water en heeft daardoor een hoog drijfvermogen.  Het is een uitstekende grondstof om boten van te maken

Garantie

Iedere Fun Yak wordt geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en constructiefouten van de romp. De accessoires zoals de loosstop. zitting, roeispanen en roeidollen kennen een fabrieksgarantie van 1 jaar bij normaal gebruik.

lifeline (grijplijn rondom de boot)

2 kunststof roeidollen

2 roeiriemen 140 cm

2 geïntegreerde transportwielen

1 loosplug

Meer informatie
Merk Fun Yak
Aantal personen 1-2 personen
Lengte in cm 195
Breedte in cm 100
Maximaal vermogen in pk Max. vermogen: N.V.T.
Specificaties

Gewicht: 18 kg

Materiaal: Polyetheleen

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FUN YAK Palourde
Uw waardering
Slim combineren met een Afdekzeil 300D + ** GRATIS DRIJVENDE SLEUTELHANGER **
=
Bespaar € 32,90
€ 625,09
€ 657,99
Voordat je afrekent: heb je hier al aan gedacht? Bekijk deze producten voor de Fun Yak Palourde :
 1. Hoosvat pvc
  Hoosvat pvc
  Waardering:
  100%
  € 3,90
 2. Fun yak bank a
  Fun yak bank a
  € 55,00