Roeiboten

Roeiboten: what’s in the name. Vroeger roeide je met een roeiboot. Inmiddels zijn de tijden veranderd en heeft een roeiboot een flinke hoeveelheid extra toepassingen gekregen op de Nederlandse wateren, maar ook daarbuiten. Ook het materiaal is sterk veranderd; tegenwoordig kun je o.a. kiezen uit materiaal van oersterk gerecycled polyethyleen of op basis van rubber (opblaasbaar). Een rubberuitvoering kan aangenaam zijn ...als men weinig opslagruimte heeft, terwijl de Polyethyleen variant onverwoestbare kwaliteiten heeft. Het houten materiaal van vroeger is langzaam maar zeker naar de achtergrond verdwenen.

Roeibootjes.nl wordt tegenwoordig niet enkel en alleen nog gebruikt door ouders die een bootje voor de kinderen willen kopen. Ook mensen die een roeiboot als bijboot zoeken kunnen naar hartenlust shoppen op onze site. Hetzelfde geldt ook voor vissers of mensen die een werkboot zoeken. Voor collega ondernemers met bijvoorbeeld een bootverhuurbedrijf of zeilschool kan roeibootjes.nl altijd een passende oplossing bieden: alle roeiboten op onze site hebben dezelfde sterke eigenschappen waar jij als ondernemer naar op zoek bent.

Hoewel het nog steeds goed mogelijk is wordt er in een roeiboot tegenwoordig niet meer alleen geroeid; onze roeibootjes zijn allemaal voorbereid op gebruik met een groot aanbod verbrandings- of elektromotoren.

Het leuke is dat de meest geschikte opties per boot al voorgeselecteerd zijn. Van hoes tot motor, van hoosblik tot roeidol… alle opties die geschikt zijn voor een boot hebben we er als optie bij staan, wel zo makkelijk!

Op roeibootjes.nl vind je al bijna 20 jaar het meest complete aanbod roeibootjes van de Benelux. Je vindt bij ons alle modellen roeiboten van topmerken zoals Bic Boats, Fun Yak, Terhi , Vortex en Whaly. Daarnaast een uiteenlopend assortiment van verbrandings- en elektromotoren. En zoek je een roeibootonderdeeltje voor 1 van onze merken dan is de kans groot dat je die snel en eenvoudig kan nabestellen op roeibootjes.nl. We hebben óók een aparte sectie roeiboten binnen onze site welke direct uit voorraad leverbaar zijn voor iedereen die niet kan of wil wachten op zijn/haar roeiboot.

Wil je toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Roeibootjes.nl heeft een showroom en je kunt hier vrijblijvend informatie krijgen van ons team vakkundige specialisten.

Veel plezier op onze site, we hopen dat we jou kunnen inspireren.

Bekijk meer
Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Whaly 210
  € 695,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 2 personen

  Lengte in cm: 210

  Breedte in cm: 116

  Max. vermogen: 2.5 pk

  Aantal kleuren: 6

  Gewicht in kg: 46

 2. Vortex 230ad leisure tender
  € 995,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 2 personen

  Lengte in cm: 230

  Breedte in cm: 135

  Max. vermogen: 4 pk

  Aantal kleuren: 1

  Gewicht in kg: 28

 3. Terhi tender
  € 1.495,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 2 personen

  Lengte in cm: 225

  Breedte in cm: 130

  Max. vermogen : 3.5 pk

  Aantal kleuren: 1

  Gewicht in kg: 55

 4. Fun yak 350
  € 1.995,00
 5. Whaly 370
  € 3.095,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 6 personen

  Lengte in cm: 370

  Breedte in cm: 173

  Max. vermogen: 20 pk

  Aantal kleuren: 4

  Gewicht in kg: 135

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren