Fun yak 350

Beschrijving

Kleurstelling

De Fun Yak 350 is leverbaar in het groen. De zittingen zijn donker grijs van kleur.

De standaard uitvoering is zonder motor, maar je kán ook met motor varen. Onderaan deze pagina zie je daarom de bijpassende motoren in de vorm van een combideal. Je kunt daar de motor ook aanklikken en er alles over lezen! Al deze combi's zijn geschikt met deze boot, en bovendien geven we een drijvende sleutelhanger cadeau!

Standaard geleverd met:

motorplatenset voor gebruik buitenboordmotor

2 roeizittingen (tevens drijfvermogen)

2 metalen roeidollen

2 metalen dolpotten

2 geïntegreerde transportwielen

1 loosplug

opbergvak in de boeg (voorzijde)

opbergvak in achterbank

Niet op voorraad
SKU
Fun yak 350
€ 1.995,00

Een buitenboordmotor erbij en ook nog korting?

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

De Fun Yak 350 is een robuuste roeiboot die geschikt is voor het vervoer van 6 volwassenen en/of materialen. Het maximale draagvermogen is 450 kg. Dit is uitzonderlijk voor een roeiboot in deze lengteklasse. De Fun Yak 350 wordt veelal ingezet al visboot of voor dagtochten. Hij is geschikt voor vaarten en plassen en heeft opbergvakken in de voor- en achterzitting.

Door zijn vormgeving is de Fun yak 350 met beperkte inspanning te roeien. Het onderwaterschip heeft de vorm van een catamaran (2 drijvers) en hierdoor glijdt de boot gemakkelijk door het water. De boegvorm (voorzijde roeiboot) zorgt voor een goede afvoer van opspattend water bij gemiddelde golven. 

De Fun Yak 350 kan uitgerust worden met een elektromotor of benzine buitenboordmotor tot en met 6 pk viertakt. Het gebruik van een buitenboordmotor vergroot het watersportplezier omdat er grotere afstanden afgelegd kunnen worden. 

De Fun Yak 350 wordt geleverd met een motorplatenset en twee comfortabele roeizittingen. Het is mogelijk als optie stevige roeispanen te bestellen (aluminium koker met kunststof bladen en manchetten). De roeispanen die geschikt zijn voor dit model hebben een lengte van 2,20 meter. Door de dubbelwandige constructie heeft de Fun Yak 350 een hoog drijfvermogen en is hij veilig in gebruik. In de romp van de roeiboot zitten standaard twee kunststof wielen ingebouwd. Hierdoor is de Fun Yak 350 door 1 a 2 personen te verplaatsen als het niet in het water ligt.

In de romp zit een loosgat waardoor het regenwater de boot kan verlaten als deze op het droge ligt. Dit gat moet tijdens het varen afgedicht worden met een loosplug. De loosplug wordt standaard meegeleverd.

Materiaal

Deze dubbelwandige roeiboot is gemaakt van gerecycled polyethyleen kunststof. Polyethyleen is een sterke en ook flexibele kunststofsoort. Door de flexibiliteit van het materiaal is de boot robuust en kan tegen een stootje. Ideaal als de boot het hele jaar buiten ligt in weer en wind. Mocht er zich een beschadiging voordoen dan zijn de roeiboten van Fun Yak goed te repareren.

Garantie

Iedere Fun Yak wordt geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en constructiefouten van de romp. De accessoires zoals de loosstop. zitting, roeispanen en roeidollen kennen een fabrieksgarantie van 1 jaar bij normaal gebruik.

motorplatenset voor gebruik buitenboordmotor

2 roeizittingen (tevens drijfvermogen)

2 metalen roeidollen

2 metalen dolpotten

2 geïntegreerde transportwielen

1 loosplug

opbergvak in de boeg (voorzijde)

opbergvak in achterbank

Meer informatie
Merk Fun Yak
Aantal personen 6 personen
Lengte in cm 350
Breedte in cm 140
Maximaal vermogen in pk Max. vermogen: 6 pk
Specificaties

Gewicht: 83 kg

Kleuren: Groen

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fun yak 350
Uw waardering
Voordat je afrekent: heb je hier al aan gedacht? Bekijk deze producten voor de Fun Yak 350
 1. Hoosvat pvc
  Hoosvat pvc
  Waardering:
  100%
  € 3,90
 2. Fun Yak set roeiriemen 220 cm
  Fun Yak set roeiriemen 220 cm
  € 85,00
 3. Double Lock Cable Lock
  Double Lock Cable Lock
  € 119,00