Minn Kota Endura c2 40 set

Beschrijving

De Minn Kota Endura C2 40 is de meest betrouwbare en verkochte 40 LBS fluistermotor.

Wil je weten of deze motor bij één van onze bootjes past? Zoek dan bovenin op het bootje; op die productpagina vind je alle beschikbare combinaties die mogelijk zijn voor dat specifieke bootje!

Compleet vaarklaar pakket bestaande uit:

40 lbs motor

105 ah accu

Accubak

Accupoolklemmen

Acculader 10A

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Aantal PK: 1.1 pk

Aandrijving: elektrisch

SKU
MK-40LBS-SET
€ 595,00

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

De Minn Kota Endura C2 40 is de meest betrouwbare en verkochte 40 LBS fluistermotor. De Minn Kota Endura C2 40 heeft een stuwkracht van 40 LBS (ongeveer 1,1PK) en is alleen geschikt voor zoet water. De Minn Kota Endura C2-Serie staat er om bekend dat de motoren uit deze serie continu worden uitgeprobeerd en verbeterd. De Minn Kota Endura C2 40 is de meest bekende fluistermotor onder vissers. Deze fluistermotor kan overigens ook gebruikt worden om mee te recreëren.

De Minn Kota 40 LBS fluistermotor is voorzien van een hendelslot beugel met quick-release plaat. De beugel kan op 10 verschillende posities worden ingesteld. De beugel weerstaat buigen, kromtrekken en UV-schade dankzij versterkt composiet materiaal.

De Minn Kota C2 40 LBS Fluistermotor is voorzien van een extra lange telescopische grip van 152mm. Dankzij dit instrument kunt u gemakkelijk en comfortabel sturen. Dankzij de 8 versnellingen heeft u een optimale controle over de snelheid.

Voor de Minn Kota Endura 40 raden wij u een accu aan met een accucapaciteit van: 65Ah (1 uur vaartijd) - 130Ah (3 uur vaartijd). Naast de beugel is ook de as van de Endura C2 40 gemaakt van versterkt composiet materiaal, zodat de as niet kan breken. De Minn Kota 40 LBS Fluistermotor wordt geleverd met een power propeller die extra stuwkracht geeft om door dikke vegetatie heen te komen.

Compleet vaarklaar pakket bestaande uit:

40 lbs motor

105 ah accu

Accubak

Accupoolklemmen

Acculader 10A

Op deze site vind je verschillende motortjes met een verbrandingsmotor (benzine) of met elektrische aandrijving. Veelal vind je in het type van het motortje al terug hoeveel PK(paardenkracht) een motortje heeft. Een Mercury F5 is dus een motortje met 5PK. Onze motortjes van Honda en Mercury hebben een verbrandingsmotor, en de motors van Minn Kota, ePropulsion en Torqeedo zijn elektrisch.

Je vraagt je natuurlijk af: welke motor heb ik nodig bij welk bootje? Geen zorgen. Wij hebben alle combinaties die goed op elkaar aansluiten als slimme combinaties helemaal onderaan de productpagina gezet. Zo kun je in 1 keer de hele combinatie kiezen, afrekenen en tegemoet zien.

Meer informatie
Merk Minn Kota
Aantal PK Aantal PK: 1.1 pk
Specificaties

Stuwkracht: 40 Lbs

Voltage/Input: 12V

Gewicht: 12 kg

Max Amp: 30

Versnellingen: V5 / A3

Staartlengte: 91 cm

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Endura c2 40 set
Uw waardering