Minn Kota endura c2 30

Beschrijving

De Endura C2 30 is de ideale fluistermotor voor uw kleine roei en rubberboot.

Ben je op zoek naar een complete set die vaarklaar is? Ga dan naar de Minn Kota endura c2 30 set

Wil je weten of deze motor bij één van onze bootjes past? Zoek dan bovenin op het bootje; op die productpagina vind je alle beschikbare combinaties die mogelijk zijn voor dat specifieke bootje!

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Aantal PK: 0.8 pk

Aandrijving: elektrisch

SKU
00448160
€ 209,00

Uw Minn Kota set compleet maken en ook nog korting?

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

Met zijn 30 lbs aan stuwkracht kan hij boten tot maximaal 600 kg waterverplaatsing aansturen. De snelheid voor deze boten zal tussen de 7 en 8 km per uur zijn bij een stroomverbruik van 27 Ampere uur. Dit houdt in dat er volgas met een 105 Ampere uur accu een kleine 3 uur gevaren kan worden.

Bij lagere verbruikstanden zal dit oplopen naar maximaal 10 uur op de laagtste stand. Het materiaal van de Minn Kota Endura C2 modellen bestaat uit een speciaal composiet dat sterk genoeg is om de krachten en spanningen van de motor op te vangen.

Op deze site vind je verschillende motortjes met een verbrandingsmotor (benzine) of met elektrische aandrijving. Veelal vind je in het type van het motortje al terug hoeveel PK(paardenkracht) een motortje heeft. Een Mercury F5 is dus een motortje met 5PK. Onze motortjes van Honda en Mercury hebben een verbrandingsmotor, en de motors van Minn Kota, ePropulsion en Torqeedo zijn elektrisch.

Je vraagt je natuurlijk af: welke motor heb ik nodig bij welk bootje? Geen zorgen. Wij hebben alle combinaties die goed op elkaar aansluiten als slimme combinaties helemaal onderaan de productpagina gezet. Zo kun je in 1 keer de hele combinatie kiezen, afrekenen en tegemoet zien.

Meer informatie
Merk Minn Kota
Aantal PK Aantal PK: 0.8 pk
Specificaties

Stuwkracht: 30 Lbs

Max. waterverplaatsing: 1500 kg

Voltage/Input: 12V

Gewicht: 7,0 kg Max Amp: 30

Versnellingen: V5 / A3

Staartlengte: 76 cm

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota endura c2 30
Uw waardering
Slim combineren om de Minn Kota Endura C2 30 compleet te maken met Sportline accu 12V 70 Ah VMF, SMART Acculader, Set accuklemmen en Accubak voor 105 ampere accu + ** GRATIS DRIJVENDE SLEUTELHANGER **
=
Bespaar € 22,34
€ 424,26
€ 446,60