Honda bf 2.3

Beschrijving

PLEZIER KOMT VANZELF

U zult verrast zijn dat de kleinste Honda zo veel plezier kan geven. In tegenstelling tot een 2-taktmotor zijn deze 4-taktmotoren ontzettend stil. Ze zijn bovendien efficiënter en er hoeft geen olie met benzine te worden gemengd, wat zo slecht is voor het milieu. Dus als u naar het midden van een meer vaart, een rivier volgt of langs de kustlijn vaart, weet u zeker dat het water net zo schoon blijft als het was.

Wil je weten of deze motor bij één van onze bootjes past? Zoek dan bovenin op het bootje; op die productpagina vind je alle beschikbare combinaties die mogelijk zijn voor dat specifieke bootje!

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Aantal PK: 2.3 pk

Aandrijving: benzine

SKU
Honda BF 2.3
€ 1.039,00

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

Motor

Een eencilinder 4-taktmotor die vrij draait vanaf de eerste ruk, wat het starten makkelijker maakt.

Hij beschikt over de nieuwste technologie die het ontstekingstijdstip nauwkeurig regelt. Als u hem start – zelfs bij koude start – zal de luchtgekoelde BF2.3 u nooit laten zitten.

Alle gemakken

Hij kan meer solide koppel leveren aan zwaardere vaartuigen als dat nodig is. Hij is eenvoudig te bedienen, makkelijk schoon te houden en zeer onderhoudsarm. Voeg daar Honda betrouwbaarheid, superieure brandstofefficiëntie en lage emissies aan toe, en u heeft alles wat u nodig heeft om goed van start te gaan op het water.

Op deze site vind je verschillende motortjes met een verbrandingsmotor (benzine) of met elektrische aandrijving. Veelal vind je in het type van het motortje al terug hoeveel PK(paardenkracht) een motortje heeft. Een Mercury F5 is dus een motortje met 5PK. Onze motortjes van Honda en Mercury hebben een verbrandingsmotor, en de motors van Minn Kota, ePropulsion en Torqeedo zijn elektrisch.

Je vraagt je natuurlijk af: welke motor heb ik nodig bij welk bootje? Geen zorgen. Wij hebben alle combinaties die goed op elkaar aansluiten als slimme combinaties helemaal onderaan de productpagina gezet. Zo kun je in 1 keer de hele combinatie kiezen, afrekenen en tegemoet zien.

Meer informatie
Merk Honda
Aantal PK Aantal PK: 2.3 pk
Specificaties

Motor

4-takt Geforceerde luchtkoeling

Type 4-takt

OHV - 1 cilinder

Cilinderinhoud (cm³)

57

Boring x slag (mm)

45 x 36

Toerental bij volgas (TPM)

5.000-6.000

Schroefasvermogen (kW) (PK)

1,7 (2,3)

Koelsysteem

Geforceerde luchtkoeling

Brandstofsysteem

1 carburateur

Ontstekingsysteem

Transistor

Startsysteem

Repeteerstart

3

Uitlaatsyteem

Via de schroefnaaf

Overbrengingsverhouding

2,42

Centrifugaalkoppeling

Ja

Draairichting Propeller

Standaard

Trim

Handmatig 4 standen

Spiegelhoogte (mm)

418

571

Drooggewicht (kg)

13,5

Lengte (mm)

410

Breedte (mm)

280

Hoogte (mm)

945

1100

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Honda bf 2.3
Uw waardering