EPROPULSION ELITE

Beschrijving

Compact en ruimtebesparend ontwerp

Met zijn compacte en lichte ontwerp - 6,7 kg (exclusief beugel) en 297 x 75 x 890 mm - is de eLite gemakkelijk te manoeuvreren en eenvoudig te verplaatsen.

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Aantal PK: 2 pk

Aandrijving: elektrisch

SKU
EPROPULSION ELITE
€ 1.099,00

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

De nieuwste elektrische buitenboordmotor van ePropulsion.

De ePropulsion eLite 500W elektrische buitenboordmotor verrijkt uw ervaring op het water met innovatieve functies en toewijding aan duurzaamheid. Ontworpen om de meest compacte en lichte elektrische buitenboordmotor in zijn klasse te zijn, is hij een gebruiksvriendelijk alternatief voor kleine verbrandingsmotoren voor liefhebbers over de hele wereld. Door efficiëntie en mobiliteit perfect te combineren, vertegenwoordigt de ePropulsion eLite een nieuw tijdperk in schone, stille en milieuvriendelijke voortstuwing van tenders en kleinere boten.

Loskoppelen met één klik

De eLite heeft een eenvoudig verwijder- en installatiesysteem met één klik, waarmee gebruikers de motor moeiteloos kunnen optillen of loskoppelen voor het opladen of onderhoud, terwijl de klembeugel veilig op zijn plaats blijft.

Uitstekend aanpassingsvermogen

Met een ergonomisch handvat voor het precies regelen van vooruit, achteruit en het vermogen, is de eLite ontworpen voor comfort en met een uitstekend aanpassingsvermogen. Het heeft ook een verstelbare aslengte en is zo op verschillende bootmaten en -typen toepasbaar. Bovendien biedt het meerdere hoeken voor trim en kanteling.

Intuïtieve bediening en display

Een intuïtieve digitale bediening en display biedt essentiële informatie zoals batterijniveau, vermogensafgifte, systeemstatus en waarschuwingen.

Meer informatie
Merk ePropulsion
Aantal PK Aantal PK: 2 pk
Specificaties

Ca. 2PK stuwkracht

500W Stroomverbruik

8KG gewicht

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EPROPULSION ELITE
Uw waardering