Whaly

Whaly roeiboten

Whaly heeft inmiddels een prachtig assortiment roeiboten en motorboten ontwikkeld van dubbelwandig kunststof, ook wel polyethyleen genaamd. Whaly boten hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. In vergelijking met de meeste andere materialen die voor boten worden gebruikt is polyethyleen een stuk voordeliger. Dit zie je dan ook duidelijk terug in de ...prijzen van Whaly boten.

Polyethyleen is niet alleen zeer sterk; het is ook een licht materiaal. Het resultaat is een wendbare en eenvoudig te besturen boot. Whaly hanteert een productiemethode waarbij de body van de boten wordt gegoten met behulp van een mal. Het resultaat is een boot die uit één stuk bestaat. Dit komt de stevigheid en bestendigheid van de boot ten goede.

Net als de Fun Yak is de Whaly breed inzetbaar en dient een Whaly naast roeiboot ook prima als familieboot, werkboot, reddingsboot of visboot.

Je ziet de Whaly daarnaast ook veelvuldig terug als huurboot of als begeleidingsboot van o.a. zeilverenigingen. Alleen de sterkste, de meest degelijke en betrouwbaarste merken zie je daar terug, en Whaly hoort daar zeker tussen.

Ben je geïnteresseerd in een Whaly roeiboot, maar wil je ook graag een buitenboordmotor als aanvulling op je boot? Geen probleem: per roeiboot geven we jou op onze website aan wat de beste aanvullende opties zijn volgens onze specialisten.

Whaly boten zijn ook ná de aankoop voordelig in onderhoud. De boten zijn duurzaam en praktisch onderhoudsvrij. Natuurlijk afgezien van het gebruikelijke periodieke onderhoud dat iedere boot verdient. TIP: ook al het gewenste onderhoud van je aankoop kan 100% door Roeibootjes.nl plaats vinden, van boot tot buitenboordmotor.

Bekijk meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Whaly 210
  € 695,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 2 personen

  Lengte in cm: 210

  Breedte in cm: 116

  Max. vermogen: 2.5 pk

  Aantal kleuren: 6

  Gewicht in kg: 46

 2. Whaly 270
  € 1.895,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 3 personen

  Lengte in cm: 270

  Breedte in cm: 150

  Max. vermogen: 8 pk

  Aantal kleuren: 5

  Gewicht in kg: 65

 3. Whaly 310
  € 2.295,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 4 personen

  Lengte in cm: 310

  Breedte in cm: 173

  Max. vermogen: 10 pk

  Aantal kleuren: 5

  Gewicht in kg: 105

 4. Whaly 370
  € 3.095,00

  SNELLE LEVERING

  Geschikt voor: 6 personen

  Lengte in cm: 370

  Breedte in cm: 173

  Max. vermogen: 20 pk

  Aantal kleuren: 4

  Gewicht in kg: 135

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren