Torqeedo travel 603

Beschrijving

Nu met gratis verlengde garantie tot 4 jaar ter waarde van € 295,-

De Torqeedo Travel 603 is geschikt voor bijboten en dinghies tot 4 m. en zeilboten tot 5 m. met een max gewicht van 1500 kg. Welke motor bij welke boot past hangt ook af van het vaargebied. Bij varen op beschut water en voor kortere afstanden kan een lichtere motor toegepast worden dan bij varen op ruim water. Bovenstaande is een richtlijn voor het bepalen van uw keuze. Raadpleeg bij twijfel uw dealer.

Wil je weten of deze motor bij één van onze bootjes past? Zoek dan bovenin op het bootje; op die productpagina vind je alle beschikbare combinaties die mogelijk zijn voor dat specifieke bootje!

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Aantal PK: 2 pk

Aandrijving: elektrisch

SKU
1153-00
€ 1.845,00

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

De stilste kracht

De fluisterstille motor en de directe aandrijving zorgen voor het laagst mogelijke geluidsniveau, waardoor je nog meer kunt genieten van de rust op het water!

Nog langer varen

Met een extra accu kom je nóg verder. Ze zijn onderweg heel makkelijk en snel te verwisselen.

Belangrijk: de kwaliteit van de accu

Binnenin de lithium accu zitten een groot aantal cellen. De kwaliteit daarvan is alles bepalend voor het eindresultaat. Torqeedo past sterke, individueel gelaste cilindrische cellen van hoge kwaliteit toe, meervoudig beschermd en voorzien van een geavanceerd Battery Management System.

Dat is een groot voordeel ten opzichte van goedkopere en kwetsbaardere zgn. pouch cells, die gevoelig zijn voor warmte, vibratie en schokken en daardoor minder lang meegaan.

De lichtste in zijn klasse

Een complete Travel 603 weegt maar 15,5 kg. en de accu blijft zelfs drijven! De krachtige Travel 1103 weegt nog steeds maar 17,3 kg. Daardoor zijn ze makkelijk te installeren en weer mee te nemen of op te bergen. Je haalt de accu en gashendel makkelijk los en stopt alles in de 2 handige tassen.

Op deze site vind je verschillende motortjes met een verbrandingsmotor (benzine) of met elektrische aandrijving. Veelal vind je in het type van het motortje al terug hoeveel PK(paardenkracht) een motortje heeft. Een Mercury F5 is dus een motortje met 5PK. Onze motortjes van Honda en Mercury hebben een verbrandingsmotor, en de motors van Minn Kota, ePropulsion en Torqeedo zijn elektrisch.

Je vraagt je natuurlijk af: welke motor heb ik nodig bij welk bootje? Geen zorgen. Wij hebben alle combinaties die goed op elkaar aansluiten als slimme combinaties helemaal onderaan de productpagina gezet. Zo kun je in 1 keer de hele combinatie kiezen, afrekenen en tegemoet zien.

Meer informatie
Merk Torqeedo
Aantal PK Aantal PK: 2 pk
Specificaties

Hoe lang kan ik varen?

Accu capaciteit 500 Wh

Volgas 50 min.

Economische snelheid (70% van de max. snelheid) 2 uur

Rustige vaart 4 uur

Opgenomen vermogen max.

600 W

Voortstuwend vermogen

295 W

Overall efficiëntie

49%

Vergelijkbaar met benzinemotor

2 PK

Accu capaciteit

500 Wh

Nominaal voltage

29,6 V

Totaal gewicht

15,3 kg. (S)

Gewicht motor zonder accu

11,3 kg. (S)

Gewicht accu los

4,2 kg.

Staartlengte

62,5 cm. (S)

S= Kortstaart

Trimmen staartstuk

, 4 standen

Opklapbaar

Ja, 70°

Standaard propeller

V=snelheid (KM/U.)

P=vermogen(W)

v10/p1100

Mam. toerental propellor

1100 tpm.

BEDIENING & BESTURING

Gashendel aan de motor of op afstand met

traploze regeling vooruit-vrij-achteruit en

boordcomputer met display

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Torqeedo travel 603
Uw waardering