Torqeedo travel 1103

Beschrijving

Nu met gratis verlengde garantie tot 4 jaar ter waarde van € 295,-

De Torqeedo Travel 1103 is geschikt voor bijboten en dinghies tot 5 m. en zeilboten tot 7 m. met een max gewicht van 1500 kg. Welke motor bij welke boot past hangt ook af van het vaargebied. Bij varen op beschut water en voor kortere afstanden kan een lichtere motor toegepast worden dan bij varen op ruim water. Bovenstaande is een richtlijn voor het bepalen van uw keuze. Raadpleeg bij twijfel uw dealer.

Wil je weten of deze motor bij één van onze bootjes past? Zoek dan bovenin op het bootje; op die productpagina vind je alle beschikbare combinaties die mogelijk zijn voor dat specifieke bootje!

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Aantal PK: 3 pk

Aandrijving: elektrisch

SKU
Torqeedo travel 1103
€ 2.395,00

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

De beste accu

Heel belangrijk bij een lithium accu is de kwaliteit van de cellen. Torqeedo gebruikt sterke cilindrische cellen van hoge kwaliteit. Meervoudig beschermd en voorzien van een eigen Battery Management System. Dat is een groot voordeel ten opzichte van goedkopere en kwetsbaardere zgn pouch cells.

De veelzijdigste met opladen

Naast de standaard 220V lader kunt u ook de speciale 12 V kabel* gebruiken voor het boordnet van een moederschip. Het 50 W opvouwbare zonnepaneel* is direct op de accu aan te sluiten. Omgekeerd kan de Travel accu via de USB adapter* uw telefoon of camera opladen.

<
p>De lichtste in zijn klasse

De complete motoren wegen tussen de 15,5 en 17,3 kg. Daarbij zijn de accu en gashendel makkelijk los te halen en kunt u alles opbergen en meenemen in de handige tassen.

De slimste: alles onder controle

U ziet GPS-snelheid, resterend % van de accu, kW vermogen en resterende actieradius. Te zien op het display of via de app op uw telefoon!

Op deze site vind je verschillende motortjes met een verbrandingsmotor (benzine) of met elektrische aandrijving. Veelal vind je in het type van het motortje al terug hoeveel PK(paardenkracht) een motortje heeft. Een Mercury F5 is dus een motortje met 5PK. Onze motortjes van Honda en Mercury hebben een verbrandingsmotor, en de motors van Minn Kota, ePropulsion en Torqeedo zijn elektrisch.

Je vraagt je natuurlijk af: welke motor heb ik nodig bij welk bootje? Geen zorgen. Wij hebben alle combinaties die goed op elkaar aansluiten als slimme combinaties helemaal onderaan de productpagina gezet. Zo kun je in 1 keer de hele combinatie kiezen, afrekenen en tegemoet zien.

Meer informatie
Merk Torqeedo
Aantal PK Aantal PK: 3 pk
Specificaties

Hoe lang kan ik varen?

Accu capaciteit 915 Wh

Volgas 50 min.

Economische snelheid (70% van de max. snelheid) 2,5 uur

Rustige vaart 5 uur

Opgenomen vermogen max.

1100 W

Voortstuwend vermogen

520 W

Overall efficiëntie

49%

Vergelijkbaar met benzinemotor

3 PK

Accu capaciteit

915 Wh

Nominaal voltage

29,6 V

Totaal gewicht

17,3 kg. (S)

17,9 kg. (L)

Gewicht motor zonder accu

11,3 kg. (S)

Gewicht accu los

6,0 kg.

Staartlengte

62,5 cm. (S)

75,5 cm (L)

S= Kortstaart

L = Langstaart

Trimmen staartstuk

, 4 standen

Opklapbaar

Ja, 70°

Standaard propeller

V=snelheid (KM/U.)

P=vermogen(W)

v10/p1100

Mam. toerental propellor

1450 tpm.

BEDIENING & BESTURING

Gashendel aan de motor of op afstand met

traploze regeling vooruit-vrij-achteruit en

boordcomputer met display

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Torqeedo travel 1103
Uw waardering