epropulsion spirit 1.0 plus

Beschrijving

De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor met een geïntegreerde accu: de beste in zijn klasse! De capaciteit is 25% hoger dan de normale Spirit 1.0 en daarmee heb je een langer bereik. Daarnaast is het mogelijk om de Spirit 1.0 Plus aan te sluiten op een tweede accu.

Wil je weten of deze motor bij één van onze bootjes past? Zoek dan bovenin op het bootje; op die productpagina vind je alle beschikbare combinaties die mogelijk zijn voor dat specifieke bootje!

Op voorraad

SNELLE LEVERING

Aantal PK: 3 pk

Aandrijving: elektrisch

SKU
epropulsion spirit 1.0 plus
€ 2.199,00

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden  

PRODUCTBESCHRIJVING

De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor met een geïntegreerde accu: de beste in zijn klasse! De capaciteit is 25% hoger dan de normale Spirit 1.0 en daarmee heb je een langer bereik. Daarnaast is het mogelijk om de Spirit 1.0 Plus aan te sluiten op een tweede accu.

1276W ONZINKBARE BATTERIJ

De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is geschikt voor de voortstuwing van alle boten tot 1,5 ton. De motor is voorzien van een eenvoudig te demonteren 1276Wh onzinkbare batterij. Het vermogen hiervan is te vergelijken met 3 PK benzine motor.

GELEVERD ALS COMPLETE SET

De Spirit 1.0 Plus wordt met een compleet pakket geleverd u ontvangt een multifunctioneel display, schroef, standaard oplader en intelligente sleutel.

HET VOORDEEL VAN EEN TWEEDE BATTERIJ

Alle onderdelen van de ePropulsion zijn apart leverbaar. Zo ook de batterij die eenvoudig los te koppelen is. Het is dus mogelijk om een tweede batterij bij te kopen. Als u met twee volgeladen batterijen op stap gaat verzekert u zichzelf van een goede dag varen.

Op deze site vind je verschillende motortjes met een verbrandingsmotor (benzine) of met elektrische aandrijving. Veelal vind je in het type van het motortje al terug hoeveel PK(paardenkracht) een motortje heeft. Een Mercury F5 is dus een motortje met 5PK. Onze motortjes van Honda en Mercury hebben een verbrandingsmotor, en de motors van Minn Kota, ePropulsion en Torqeedo zijn elektrisch.

Je vraagt je natuurlijk af: welke motor heb ik nodig bij welk bootje? Geen zorgen. Wij hebben alle combinaties die goed op elkaar aansluiten als slimme combinaties helemaal onderaan de productpagina gezet. Zo kun je in 1 keer de hele combinatie kiezen, afrekenen en tegemoet zien.

Meer informatie
Merk ePropulsion
Aantal PK Aantal PK: 3 pk
Specificaties

Algemeen

Productcode: SP-0000-X1

Type accu: Lithium/Polymer

Vermogen: 1000 Wh (vergelijkbaar met 3 PK)

Gewicht: 10,6 Kg

Staartlengte: 525 mm (extra kortstaart)

Roer: 360 graden, vergrendelbaar

Trimmen: Handmatig in 4 posities

Aandrijving: Traploos

Bediening: Handbediening

Diameter schroef: 280 mm (2 blads)

Aansluitbaar op externe accu

Accu

Accu vermogen: 1276 Wh

Oplaadtijd (snel laden): 3 uur

Oplaadtijd (normaal laden): 7 uur

Gewicht: 8,9 kg

Prestaties laag vermogen (bij benadering)

Vermogen Laag: (65 W)

Snelheid: 4 km/u

Afstand: 75 km

Gebruiksduur: 19 uur

Prestaties half vermogen (bij benadering)

Vermogen Half: (250 W)

Snelheid: 7 km/u

Afstand: 35 km

Gebruiksduur: 5 uur

Prestaties vol vermogen (bij benadering)

Vermogen Vol: (1000 W)

Snelheid: 10 km/u

Afstand: 12,5 km

Gebruiksduur: 1 uur en 15 minuten

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:epropulsion spirit 1.0 plus
Uw waardering